PEDDINGHAUS - Strojevi jači od čelika

PEDDINGHAUS - Strojevi jači od čelika

Peddinghaus proizvodi najsnažnije strojeve za proizvodnju čelika na svijetu. Svaki ručno sastavljen stroj zlatan je standard opreme kakav treba i biti za izradu konstrukcijskog čelika. Tehnologija u Peddinghausu daleko je izdržala test vremena od 1903. godine.

Peddi XDM-630 - Kombinirani stroj za piljenje i bušenje profila


Peddinghaus je uspješno spojio operacije piljenja, bušenja, označavanja, glodanja i urezivanje navoja u jedinstven proizvodni centar. Kombinirajući liniju bušenja velike brzine s dvostrukom reznom trakom, Peddi XDM-630 izvršava bušenje i piljenje u besprijekornoj harmoniji.

Preuzmi tehničku specifikaciju

Advantage 2 - Stroj za bušenje profila


Advantage-2 obrađuje prosječno 150 tona čelika po radnom tjednu s najučinkovitijim operacijama bušenja, označavanja, glodanja, urezivanja navoja i upuštanja.

Preuzmi tehničku specifikaciju

BDL-1250/9D - Stroj za bušenje profila


Kombinirajući sofisticiranu Siemensovu elektroniku, tvrdometalna svrdla za brzo bušenje i vrhunsku povratnu informaciju, stroj za bušenje profila BDL-1250 / 9D je svestrano i učinkovito. Obrađujući prosječno 200 plus tona konstrukcijskog čelika po 40-satnom radnom tjednu, BDL-1250 / 9D rješenje za velike proizvođače.

Preuzmi tehničku specifikaciju

Advantage - Stroj za bušenje profila


Advantage stroj za bušenje profila sa tvrdometalnim svrdlima za brzo bušenje. To u kombinaciji s poznatom Peddinghausovom kvalitetom izrade i mehaničkim dizajnom pružaju vrhunsku kombinaciju okretnosti i snage.

Preuzmi tehničku specifikaciju

HSFDB-C - Stroj za obradu pločastog materijala


HSFDB-C rješenje je velike brzine za proizvodnju teških ploča. Ovaj stroj obuhvaća više mogućnosti, pruža veću fleksibilnost i održava potpunu kontrolu kvalitete u gotovim projektima. Obradite prosječno 1 tonu na sat na materijalima debljine do 1 "(25 mm) i 2 tone na sat na materijalima debljinama iznad 1" (25 mm).

Preuzmi tehničku specifikaciju

HSFDB-B - Stroj za obradu pločastog materijala


Bušenje, glodanje, narezivanje i upuštanje, rezanje plazmom, rezanje plinom

Preuzmi tehničku specifikaciju

FPB-1800 - Stroj za obradu pločastog materijala


Kada je u pitanju proizvodnja ploča, FPB-1800 pruža maksimalnu trajnost s inovativnim tehnikama rezanja. Pojednostavite obradu uz mogućnosti probijanja, rezanja plazmom i opcionalno označavanja pomoću jednog operatora. Povećana proizvodnja u kombinaciji s nižim omjerom otpada znači i bolju upotrebu ploča, niže troškove po toni i brži povrat ulaganja.

Preuzmi tehničku specifikaciju

Anglemaster-663 - Kutni čelici


Nova generacija probijanja, rezanja škarama i označavanja

Preuzmi tehničku specifikaciju

Anglemaster-HD - AFCPS-863 - Kutni čelici


Koristeći niz povratnih podataka o dimenzijama, Anglemaster-HD može prepoznati duljinu i debljinu materijala. Uz pomoć ovih podataka, koraci udaranja i rezanja optimizirani su za povećanje učinkovitosti proizvodnje.

Preuzmi tehničku specifikaciju

AFPS-643 - Kutni čelici


Probijanje, rezanje škarama, obilježavanje

Preuzmi tehničku specifikaciju

ABCM-1250 - Urezivanja pozicija / toplinski stroj za rezanje


U svijetu konkurencije proizvodnje čelika, najveći izazov je smanjiti broj radnih sati. Proizvođači širom svijeta koriste ovu dokazanu tehnologiju da povećaju kapacitet i učinkovitost svojih radionica.

Preuzmi tehničku specifikaciju


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki