Dolazi BIG RED!

Dolazi BIG RED!

 • četvrtak, 17.9.2020.

24.09.2020. TRGOSTAL - LUBENJAK poziva vas na prezentaciju vrhunskog MILWAUKEE alata u sklopu velike BIG RED turneje. Naš stručni tim rado će odgovoriti na sva vaša pitanja, te uz demonstraciju pomoći vam da odaberete alate koji su u potpunosti prilagođeni vašim potrebama.

Pročitajte više


VÖLKEL - Alat za izradu i popravak navoja

VÖLKEL - Alat za izradu i popravak navoja

 • ponedjeljak, 24.8.2020.

Na temelju više od 100 godina iskustva u proizvodnji alata za izradu i popravak navoja, VÖLKEL se etablirao kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača. Postoje četiri aspekta koji opravdavaju uspjeh i čija dosljedna primjena čine VÖLKEL jednim od najuspješnijih pružatelja standardnih rješenja za izradu navoja:

 • Specijalizacija
 • Kvaliteta
 • Cijena
 • Usluga

Pročitajte više


JOHS BOSS GmbH - Kontrolni kalibri i matice za navoje, glodala za izradu navoja

JOHS BOSS GmbH - Kontrolni kalibri i matice za navoje, glodala za izradu navoja

 • petak, 29.5.2020.

Kako netko postaje jedan od vodećih svjetskih pružatelja preciznih alata za izradu i kontrolu navoja?

U slučaju JBO odgovor je sasvim očit:

 • Prihvaćanjem želja i izazova kupaca kao svojih
 • Orijentacijom na potrebe tržišta u ranoj fazi i prepoznavanjem inovacija kao mogućnosti
 • Sustavnim planiranjem kvalitete i razvijanjem novih rješenja sa strašću

U međuvremenu, mi u JBO u posljednjih šest generacija djelujemo prema tim principima. Za naš uspjeh zaslužna je i predanost prema našoj lokaciji, stoga svi JBO alati proizvedeni su u Albstadtu u Njemačkoj, te motiviranim zaposlenicima od kojih zahtijevamo puno, ali ih istovremeno podržavamo u njihovom razvoju.

Otkrijte tko smo, kako razmišljamo i što radimo kako bismo ostali u prednosti na zahtjevnom tržištu i u budućnosti.

Pročitajte više


Interstuhl i Bimos - Vrhunske industrijske stolice

Interstuhl i Bimos - Vrhunske industrijske stolice

 • utorak, 21.4.2020.

Bimos je vodeći europski proizvođač najboljih industrijskih i laboratorijskih stolica. Već više od 50 godina, koristeći se našim specijalističkim znanjem, tehničkom stručnošću i predanošću, osiguravamo da sjedenje održava ljude produktivnim, zdravim i sretnim na svakom radnom mjestu. Naš široki asortiman stolica na radnom mjestu kreće se od proizvodnje sveukupno do sofisticirane laboratorijske mogućnosti. Našim rješenjima za sjedenje udovoljavamo najvišim zahtjevima.

Pročitajte više


Osobna profesionalna zaštitna oprema

Osobna profesionalna zaštitna oprema

 • ponedjeljak, 20.4.2020.

U ovim izazovnim vremenima osobna zaštitna oprema koja služi za što efikasnije sprječavanje pandemije COVID-19 ima značajnu ulogu. Provjerite našu ponudu dostupnih proizvoda profesionalne zaštitne opreme.

Napominjemo da zbog iznimne potražnje dostupnost određenih proizvoda varira na dnevnoj bazi, stoga vas molimo za razumijevanje.

Pročitajte više


AMPCO - Neiskreći alati za rad u potencijalno opasnim zonama

AMPCO - Neiskreći alati za rad u potencijalno opasnim zonama

 • srijeda, 25.3.2020.

AMPCO METAL započeo je proizvodnju prvog, neiskrećeg i nemagnetizirajućeg sigurnosnog alata 1922. godine u SAD-u. Od tog vremena reputacija AMPCO METAL ostala je nenadmašna.

Svi naši alati provjereni su i kontrolirani na svakom koraku proizvodnje kako bi udovoljili najvišim standardima. Prodaja se prati integriranim sustavom sljedivosti. Konačna provjera kvalitete vrši se prije otpreme u odjelu za kvalitetu sa sjedištem u našem Europskom dostavnom centru u Woerdenu, Nizozemska.

Svi materijali za proizvodnju alata uspješno su testirani od strane Federalnog zavoda za istraživanje i ispitivanje materijala u Berlinu kao neiskreći, te ga je stoga moguće sigurno koristiti u ATEX zonama 0, 1, 2 i 20, 21, 22.

Povjerenje u svoj neiskreći alat AMPCO opravdava doživotnom garancijom!

Make the safest choice, make the AMPCO choice!

Pročitajte više


FIBRO program za alatničare

FIBRO program za alatničare

 • srijeda, 25.3.2020.

Setovi za alate od lijevanog željeza i čelika
Precizne ploče i pločaste šipke
Precizne vodilice za alate
Osnovni elementi za izradu alata (izbacivači, probijači, vodilice)
Opruge za alate
Elastomeri - šipke, ploče, profili, ublaživači udara
Periferna oprema
Standardni dijelovi za proizvodnju alata
Plinske opruge

Pročitajte više


GT LINE - Koferi i trobe za profesionalce

GT LINE - Koferi i trobe za profesionalce

 • četvrtak, 12.3.2020.

Osnovana 1970. godine u Bologni, GT LINE više od 45 godina isporučuje kvalitetne proizvode i rješenja širom svijeta kako bi pomogao profesionalcima u svakodnevnim aktivnostima sa svojim poznatim brandovima kao što su: GT LINE koferi za alate, svjetski priznat kao najširi raspon profesionalnih kofera za alate; WORKLINE niz mekih torbi i pametnih rješenja za profesionalce i profi uradi sam majstore; @HAND kutije i torbe za mobilno računalstvo; i najnovija marka EXPLORER CASES niz vodootpornih i vodonepropusnih kofera izrađenih od kopolimernog polipropilena, koji mogu jamčiti najbolju zaštitu za vašu profesionalnu opremu koja vam je potrebna za putovanje širom svijeta. Tvrtka je nadaleko prepoznata kao vodeći proizvođač pametnih transportnih rješenja stečenih velikim investicijama u istraživanje i razvoj i postizanjem jedinstvenih patentiranih rješenja i proizvodnih procesa.

Pročitajte više


Bedrunka Hirth - tvornička oprema

Bedrunka Hirth - tvornička oprema

 • srijeda, 05.2.2020.

Bedrunka+Hirth Gerätebau GmbH jedan je od vodećih proizvođača tvorničke opreme i sustava za ručne radne stanice u Njemačkoj. Sa sjedištem u Bräunlingenu, pogoni za industriju, zanatstvo i uslužni sektor proizvode se na površini od preko 5.000 četvornih metara. Ova profesionalna oprema za radionice koja se u Njemačkoj proizvodi punih 50 godina iz visoko kvalitenih čeličnih stranica i cijevi zadovoljiti će uvjete najzahtjevnijih radiona i pogona.

Pročitajte više


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki