Efikasni Separatori Ulja za Vaše Industrijske Potrebe

Efikasni Separatori Ulja za Vaše Industrijske Potrebe

  • srijeda, 10.7.2024.

Predstavljamo nekoliko modela separatora ulja, dizajniranih za optimalno uklanjanje ulja s površine tekućina, kao što su voda, emulzije i ostale rashladne tekućine. Upoznajte Belt skimmer F40 i OILEX separatore ulja švicarske kvalitete, koji će poboljšati učinkovitost i sigurnost vaših industrijskih procesa.
Euroboor aku magnetna bušilica

LESTOL Belt skimmer F40

Ključne karakteristike:
  • Princip rada: Belt skimmer F40 koristi rotirajući remen koji prolazi kroz tekućinu i sakuplja ulje koje pliva na površini. Remen zatim prenosi ulje do uređaja za skupljanje, gdje se ulje uklanja i odvodi u spremnik.
  • Efikasnost: Ovaj separator je izuzetno efikasan u uklanjanju ulja s velikih površina i može raditi kontinuirano, što ga čini idealnim za industrijska okruženja.
  • Izdržljivost: Belt skimmer F40 je izrađen od materijala otpornog na koroziju i kemikalije, osiguravajući dug vijek trajanja i pouzdanost u teškim uvjetima rada.
  • Jednostavnost instalacije i održavanja: Ovaj uređaj je jednostavan za instalaciju i održavanje, što smanjuje troškove i zastoje u proizvodnji.
Industrijska primjena:
Belt skimmer F40 se koristi u metaloprerađivačkoj, petrokemijskoj i prehrambenoj industriji, kao i u postrojenjima za tretman otpadnih voda, gdje je ključno efikasno uklanjanje ulja s površine tekućina.

OILEX Mini 25 Separator ulja

Za optimalno održavanje rashladnih sredstava i vodenih otopina:
Prilikom rada alatnih strojeva, ulje i masnoća iz stroja često dospijevaju u emulziju, što može uzrokovati razvoj bakterija, iritaciju kože i neugodne mirise na radnom mjestu. OILEX separatori ulja dizajnirani su za rješavanje ovih problema pomoću principa koalescencije.
Ključne karakteristike:
  • Princip rada: OILEX separator ulja koristi plovak koji usisava plutajuće ulje s površine rashladne tekućine. U separatoru, ulje se diže na vrh i odvodi u spremnik.
  • Koalescencija: Male kapljice ulja se spajaju u spremniku gdje dobivaju potrebnu plovnost da bi se podigle na površinu. Ovaj proces osigurava učinkovito odvajanje ulja od rashladne tekućine.
  • Vraćanje očišćenog medija: Očišćena rashladna tekućina se vraća natrag u sustav, osiguravajući optimalno hlađenje i smanjenje troškova održavanja.
OILEX Mini 25 Separator ulja
Separatori ulja povećavaju vijek trajanja strojeva i alata, smanjuje troškove zbrinjavanja i nabave novog rashladnog sredstva, te poboljšava radne uvjete smanjenjem neugodnih mirisa. Uz LESTOL i OILEX separatore ulja vaši industrijski procesi bit će učinkovitiji, sigurniji i ekonomičniji.
belt skimmer

Izdvajamo nekoliko separatora ulja iz naše ponude:

Provjerite ponudu


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki