Vodič za kupovinu Milwaukee grijane odjeće

Vodič za kupovinu Milwaukee grijane odjeće

  • petak, 23.12.2022.

Vodič za grijanu radnu odjeću

Uvjeti rada u obrtu i industriji mogu biti teški. Na gradilištu i izvan njega, izvođači su redovito prepušteni na milost i nemilost vremenskim prilikama, ali to ne znači da radovi moraju prestati.Uz grijanu radnu odjeću kao što je serija MILWAUKEE® M12™, radnicima može biti toplo i udobno bez obzira na vremenske uvjete. Od građevinskih inženjera do komunalnih radnika i skladišnog osoblja, radna odjeća s grijanjem je obavezna oprema za hladnije mjesece, podižući moral i produktivnost u naravi.U ovom vodiču naučit ćete sve o grijanoj radnoj odjeći. Udubit ćemo se u to što je to, koji su modeli u ponudi, kako se najbolje mogu koristiti i njihove prednosti, kao i zašto je grijani asortiman MILWAUKEE® korak iznad.

Što je grijana radna odjeća?

Grijana radna odjeća je odjeća za radnike koja sadrži grijane elemente unutar tkanine. Ovi elementi povezani su s prijenosnim izvorom energije koji ih napaja nekoliko sati, nakon čega se baterije moraju zamijeniti ili ponovno napuniti, kao što je slučaj s MILWAUKEE® asortimanom grijane radne odjeće.Grijane radna odjeća MILWAUKEE® koristi tehnologiju grijanja od karbonskih vlakana za stvaranje topline. Ove zavojnice od karbonskih vlakana su elektrificirane i stvaraju toplinu zahvaljujući laganoj, ali dugotrajnoj REDLITHIUM™ bateriji.Na vanjskoj površini ovih zavojnica nalazi se izolacija i TOUGHSHELL™ poliester sloj koji snažno zadržava toplinu, dok se na drugoj strani nalazi podstava koja je optimizirana za prijenos topline. Grijana radna odjeća relativno je nova inovacija, ali popularnost raste vrtoglavom brzinom.

Koja je grijana radna odjeća dostupna?

Dizajnirana za zaštitu tijela od niskih temperatura, postoje razni komadi grijane radne odjeće koja je dostupna tvrtkama koje žele osigurati udobnost svom osoblju.

Grijane jakne

Dizajnirane kako bi zagrijale osobu kada je vani po hladnom i vjetrovitom vremenu. Grijane jakne odlična su opcija za svakoga tko želi iz prve ruke iskusiti koje su zapravo prednosti grijane radne odjeće.M12™ Premium grijana jakna iz MILWAUKEE® nudi cjelodnevno grijanje u pet zona od karbonskih vlakana sa tri postavke jačine grijanja. Vanjski sloj TOUGHSHELL™ grijane jakne također zaustavlja prljavštinu i vodu i može se potpuno prati u perilici i sušiti u sušilici rublja.M12™ grijana prošivena jakna, također dolazi s otpornošću na vodu i vjetar zahvaljujući laganom Ripstop poliesterskom sloju. To čini ovu grijanu jaknu savršenom kao vanjski sloj u vjetrovitim danima ili unutarnji sloj u hladnim, vlažnim danima.

Grijane majice

Izdržljive i pouzdane, grijane majice s kapuljačom kao što je MILWAUKEE® M12™ grijana majica s kapuljačom izvrstan su izbor podloge za zimu, s tri postavke topline, do osam sati punjenja i korisnim značajkama kao što su potpuno pranje u perilici, džepovi s patentnim zatvaračem i kapuljača koja je dizajnirana da pristaje uredno ispod kacige.

Grijani prsluci

Također su savršena opcija za izvođače koji obavljaju zadatke koji zahtijevaju dodatnu lakoću kretanja – osobito oko ruku. MILWAUKEE® M12™ grijani prsluci, na primjer dolaze s ojačanim zonama oko ruku.

Tko bi trebao koristiti grijane jakne, prsluke i majice?

Grijane jakne, prsluke i majice s kapuljačom neizostavne su za osobe koje dugo rade na otvorenom, tijekom jesenskih, zimskih ili proljetnih dana.Na primjer, građevinski radnici ključni su kandidati za korištenje opreme kao što su grijane jakne i prsluci. Dugi sati na licu mjesta bez zaklona i općenito izloženost lošem vremenu brzo mogu uzeti danak na udobnosti i sposobnostima.

Koje su prednosti grijane radne odjeće?

  • Poboljšana udobnost – Daleko najveća prednost grijane radne odjeće je udobnost. Imajući sate topline pri ruci, rad na licu mjesta postaje puno lakši. Možete se usredotočiti na zadatak koji imate, a ne na hladnoću.
  • Bolja izvedba – Kad vam je hladno, može biti teško usredotočiti se na bilo što drugo osim na temperaturu ili bolove u ekstremitetima. Grijana oprema osigurava da možete razmišljati o zadatku i svojoj tehnici, što se izravno pretvara u brži i kvalitetniji rad.
  • Manja krutost – Hladno tijelo je kruće i manje se može istegnuti, što može postati problem za fizičke aktivnostima i dovesti do ozljeda. Uz grijanu jaknu, majicu ili prsluk, mišići ostaju topli i fleksibilni.
  • Smanjena bol – Osobito za starije osobe i one koji imaju postojeće dugotrajne ozljede, hladno vrijeme može značiti više bolova. Grijana radna odjeća sprječava pojavu ovih bolova, poboljšavajući udobnost i fokus.
  • Loša zaštita – vrijeme se može promijeniti u trenutku. Uz grijanu radnu odjeću, možete biti sigurni da na vas ne utječu promjenjivi vremenski uvjeti.

Jesu li grijane jakne sigurne?

Da, grijane jakne sigurne su za nošenje. Grijaće spirale unutar grijanih jakni mogu izdržati pranje i sušenje, tako da se neće oštetiti ako se odjeća natopi vodom.

Međutim, važno je osigurati da se baterija ne uroni u vodu. Odspojite bateriju prije pranja grijane jakne i razmislite postoji li rizik od potapanja korisnika dok nosi odjeću. Međutim, ako se to dogodi, postoji niz sigurnosnih značajki ugrađenih u jaknu koje će zaštititi korisnika od strujnog udara, poput zaštite od kratkog spoja i prenapona.

Također biste trebali pitati svog liječnika smijete li nositi jaknu s grijačima ako imate kronično zdravstveno stanje ili ozbiljnu bolest, osobito onu koja utječe na vašu cirkulaciju.

Zašto odabrati MILWAUKEE® grijane jakne i prsluke?

Zato što su MILWAUKEE® grijane jakne, prsluci, majice s kapuljačom i druga radna odjeća osmišljena od temelja kako bi riješila probleme s udobnošću i sposobnošću koje donose loše vremenske prilike.

Svaki odjevni predmet izrađuje se s materijalima koji su vrlo izdržljivi, robusni i sposobni izdržati ogrebotine o građevinske materijale i stalnu napetost od fizičkog rada u zonama visokog trošenja. Otporni su i na vjetar i prašinu, a ako se zaprljaju na gradilištu, mogu se prati u stroju i sušiti bez oštećenja sustava grijanja.

MILWAUKEE® tehnologija grijane radne odjeće temelji se na iznimnoj tehnologiji koju nude fleksibilne i punjive baterije REDLITHIUM™ – ukupno do osam sati. Svaka MILWAUKEE® grijana jakna i majica s kapuljačom dolazi s više grijaćih zona od ugljičnih vlakana preko prednje i stražnje strane odjevnog predmeta, tako da se u kojem god smjeru vjetar puše možete osjećati ugodno i zaštićeno.

Tri postavke topline također osiguravaju da MILWAUKEE® grijane majice s kapuljačom, prsluci i jakne ne budu zagušljive nakon što se pojavi sunce, te da nastave pružati udobnost kada se skupe oblaci.
Provjerite cijelu koloekciju


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki