ZINSER - CNC strojevi za rezanje i zavarivanje plazmom i autogenom

ZINSER - CNC strojevi za rezanje i zavarivanje plazmom i autogenom

ZINSER je drugo ime za kvalitetu „made in Germany“ od 1898. Ovaj brend je u svijetu poznat kao stručnjak na području tehnologije zavarivanja i rezanja. ZINSER nudi više od standardnih CNC strojeva za rezanje. Kod nas uvijek dobivate vodeću tehnologiju.

Serija 4000 - Premium CNC strojevi za rezanje

Strojevi premium serije ZINSER poznati su u svijetu po izvrsnoj kvaliteti rezanja. Kad god je potrebna izvanredna pouzdanost strojeva, kao što je slučaj s metalnom industrijom, kupci se već desetljećima oslanjaju na vrhunske strojeve za rezanje ZINSER-a.

Serija 2000 – Ekonomični CNC strojevi za rezanje

Izuzetno dinamični sustavi rezanja ZINSER savršeno usklađenih pogona već godinama udovoljavaju zahtjevima kupaca iz raznih industrija širom svijeta.

Serija 1000 – Kompaktni CNC strojevi za rezanje

ZINSER 1225 idealan je za kombinirano autogeno rezanje i rezanje plazmom. Objedinjuje potrebnu brzinu za rezanje u plazmi s robusnošću stroja za autogeno rezanje. Ova kombinacija autogenog i plazma rezanja pokriva većinu vaših dnevnih poslova rezanja i osigurava visoku fleksibilnost u rješavanju vaših reznih zadataka.


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki