MÜLLER OPLADEN GmbH - Strojevi za 3D rezanje cijevi i profila te automatsko zavarivanje

MÜLLER OPLADEN GmbH - Strojevi za 3D rezanje cijevi i profila te automatsko zavarivanje

MÜLLER OPLADEN je specijalizirana tvrtka za proizvodnju CNC kontroliranih strojeva za 3D rezanje cijevi i opreme za automatizirano zavarivanje. Inovativna tehnologija, inteligentni softver, robusna konstrukcija i moderan dizajn su četiri temelja na kojoj se bazira proizvodnja naših strojeva.

U našoj tvornici u Opladenu proizvodimo mehanizirane sustave za zavarivanje zahtjevnih elemenata u metaloprerađivačkoj industriji, strojeve za rezanje okruglih, kvadratnih i pravokutnih cijevi te greda i svih ostalih 3D profila. Strojevi se koriste u svim segmentima toplinskog rezanja i zavarivanja te predstavljaju prvi i najvažniji stupanj u modernom proizvodnom procesu. Ove strojeve koristimo kao bazu za naše potpuno automatske linije za proizvodnju cijevnih konstrukcija.

Visoka kvaliteta izrade i dugogodišnje iskustvo naših djelatnika su jamstvo integriranih rješenja za složene zadatke rezanja i zavarivanje. Naša filozofija temelji se na razumijevanju potreba naših kupaca, tako da su sva naša rješenja proizašla iz zahtjeva naših kupaca. To također podrazumijeva postprodajnu podršku našim klijentima u duhu partnerstva tijekom životnog ciklusa naših strojeva.

Naše strojeve možete naći gdje god se cijevi, spremnici, grede i ostale konstrukcijske komponente moraju toplinski trodimenzionalno izrezati ili zavariti. Zahvaljujući našoj vodećoj poziciji u segmentu trodimenzionalnog profiliranja cijevi i profila, već dugi niz godina služimo klijentima na svih pet kontinenata, uglavnom u sljedećim sektorima: offshore postrojenja, izgradnja cjevovoda i izgradnja postrojenja, brodogradnja, izgradnja vjetroturbina, općih postrojenja i građevinske opreme.

U suradnji s našim klijentima, naši inženjeri stalno razvijaju nova rješenja. Zahvaljujući našem dugogodišnjim iskustvu u području CAD, programiranja softvera, razvoja elektroničkih sustava kontrole, izometričke projekcije i aplikacija orijentiranih na procese rezanja i zavarivanja, možemo reći da su naši strojevi svojevrsno remek djelo.


CNC stroj za rezanje okruglih cijeviCNC stroj za rezanje profila i cijevi za konstrukcijeStroj za 3D rezanje podnice posuda pod tlakomCNC stroj za 3D rezanje profilaCNC stroj za rezanje sa transporterom za okrugle cijeviPrilagodljivi sustav zavarivanjaModularni sustavSustavi za orbitalno zavarivanjaPozicioneriColumns & BoomsMrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki